Van PIZ-cursus naar PIZ-workshop.

PIZ-cursussen zijn van oorsprong opgezet om handvatten te bieden aan mensen die hun identiteit aan hun werk ontlenen en die in een gat dreigen te vallen na de pensionering. Hoe ga je vanaf nu je vrije tijd indelen? Wat betekent de pensionering mogelijk voor de partnerrelatie?

De tijden zijn veranderd. Mede door de sociale media vervelen we ons niet meer zo snel en emancipatieprocessen hebben gefixeerde rolverdelingen ter discussie gesteld. Een PIZ-cursus waarbij je met een heterogene groep dagenlang op de hei gaat zitten of een klein reisje maakt is over het algemeen informatief, maar ook kostbaar en gaat voorbij aan het feit dat pensionering vooral een persoonlijk identiteitsvraagstuk is. Waarom zou je met hagel schieten als een pijltje het doel in het hart kan treffen?

Filosofen hebben krachtige inzichten verwoord op het gebied van ouder worden, identiteit en tijdsbeleving. Op basis hiervan biedt de Filosofiefabriek een eigentijdse PIZ-workshop aan. Deze workshop is zowel op één dag als op twee dagdelen te volgen. Vraag informatie en een offerte aan.

    Vraag nu een offerte aan!

    *Hoe specifieker de opdracht, hoe specifieker de offerte kan zijn.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Related Projects